Ki az angoltanár?

2002 óta tanítok közép- és felsővezetőket üzleti és szakmai angol nyelvre. Aktívan tolmácskodok és fordítok szakszövegeket (építőipar, informatika, nyomdaipar, jog). Az elmúlt 10 évben óráim java része egyénre szabott, angol nyelven tartott, ismeretbővítő, mentorálás jellegű foglalkozás.

Legújabb projekjeim keretében kis- és középvállalatok dolgozói állományának munkahelyi nyelvi mixét kíséreljük meg csapataimmal az angol felé mozgatni. Sokéves tapasztalatom van emellett katonai és jogi szaknyelvek oktatásában is.

A nevem Tombácz Roland. 46 éves vagyok. Angol és magyar tanítási nyelven végeztem gimnáziumot Sárospatakon, majd 2001-ben szereztem egyetemi diplomát angol, illetve történelem szakon a Debreceni Egyetemen (akkor KLTE). Közben az Egyesült Államokban, Finnországban és Hollandiában is tanultam ösztöndíjjal.

Szabadidőmben programozással foglalkozok és francia nyelvet tanulok — emellett műveltségi kvízcsapatot vezetek, illetve aktívan sportolok. Egy fiúgyermek büszke édesapja vagyok.

Szeretne többet tudni az angolóráimról? Keressen!

Kapcsolatfelvétel

Ossza meg az oldalt!